Kreative Trøndelag
Byåsen VGS > Om oss > Historien om skolen > Utsmykking

Utsmykking

Utsmykkingsplanen

Et lite utvalg av skolens utsmykking

 

 

 

Anne Knutsen "Kobberteppet"

Kobbertekstilen kommuniserer med betrakteren ved at den gir varierende og vekslende opplevelse alt etter hvor denne befinner seg i rommet, og hvilke lysforholdsom dominerer øyeblikket

 

 

 

 

 

 

Pål Bøyesen "Meteoritt"

Med meteoren vil jeg tilføye et fremmed element til nye Byåsen videregående skole. Alle kjenner til hva en meteoritt er. de fleste har en stereotyp oppfatning om meteorer; Det er en liten eller stor stein med krater, litt som en lavastein som fyker gjennom verdensrommet i veldig stor fart, og noen ganger, ikke ofte, kommer de inn i vår atmosfære og treffer jordkloden.

 

 

 

 

Ingunn Utsi "Søyla - I menneskestavens verden"

Bakgrunnen til min søyle er en stav. min fars spikkede skistav, en venns spaserstokk, en brudestav. Andre søyler kjente jeg lite til før jeg lærte om dem.

 

 

 

Kari Elise Mobeck "Refleksjon"

Et gammelt rør i stor skala kommer til syne i  et nedsenket område. Bassengets form tilsier et brudd, som igjen blir leget ved at vannet forbinder rørdelene og danner en bue imellom dem.

 

 

 

Beret Aksnes "e, pi og phi"

3 sentrale tall fra matematikkens verden - de to sistnevnte kjent siden oldtiden - irrasjonelle tall - tall som tikker inn i evigheten - uendelig mange sifre somjevnlig dukker opp og spres utover men som aldri plasserer seg i samme rekkefølge...


Utskriftsvennlig versjon