Byåsen VGS > Om oss > Bydelsfasiliteter > 3T- Treningssenter

3T- Treningssenter

Vårt nyeste senter!

På Munkvoll står nå Byåsen Videregående skole flunkende ny og stråler

Men dette er så mye mer enn en skole. Dette er et praktbygg som huser blant annet bibliotek og stor innendørs-hall. 3T er stolt over å få være med inn i dette prosjektet, og har nå åpnet et 1200 kvm stort treningssenter. Byåsen er et område der vi allerede har mange kunder, som vi virkelig har gjort oss mer tilgjengelig for.

3T er å finne i første etasje med innsyn fra hovedveien som går rett forbi og med en stor parkeringsplass like ved. At dette er blitt et flott, nytt senter er det ingen tvil om, men i tillegg har vi en veldig spennende partneravtale med skolen, der helse står i fokus for både elever og lærere.

Som ordinært medlem på et av våre senter har du også tilgang til å trene på 3T-Byåsen!

3T-Byåsen tilbyr følgende aktiviteter:
- Styrkeapparater
- Kondisjonsavdeling med TV