Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Vinnerne av MK-awards 2013

Vinnerne av MK-awards 2013

Vinnerne av Mk-awards 2013

Klokken 10:30 sammlet media klassen seg i auditoriet for å se det beste arbeidet som elevene har laget i løpet av året. 2MK var ansvarlig for forestillingen i år og styrte showet. Programlederne Andrea og Nils introduserte hver enkel kategori med noe morsomheter. Publikum fikk et skjema hver hvor de kunne krysse av for hvilket medieprodukt de likte best og som de ønsket skulle vinne. Etter alle filmene ble vist samlet juryen alle stemmene og telte opp før det ble kåret en vinner per kategori.

Programlederne: Andrea og Nils
Andrea og Nils (2MK) åpnet showet med et smell

De forskjellige kategoriene man kunne bli kåret i var: Foto, grafisk, DS, reklame, dokumentar, animasjon, musikkvideo, åpen klasse og beste skuespiller.

Mathilda og Christina 3MK på vei opp for å motta pris
Mathilde og Christina (3MK) på vei opp for å motta pris

Andreas mottar diplom for beste musikkvideo
Andreas (3MK) mottar diplom for beste musikkvideo

Erik (2MK) på vei op for å motta pris
Erik (2MK) på vei opp for å motta pris

Marius Smistad (1MK) var sammen med Trym Falkanger (1MK) de heldige vinnerne av åpen klasse med filmen "Skifilm".

- det er veldig spennende å vinne MK-awards. Da filmen ble laget tok vi oss god tid og planla det godt. Vi tenkte mye på vinkling, tempo og det å skape en stemning over det. Tror nok det er greit oppnåelig for andre media elever om de ønsker å prøve det, forteller Marius.

3Mk slo også godt til på MK-awards. Sebastian Øyangen hadde sammen med Christine Duun og Nadia Sommerfeldt laget en film om russetiden som ble god tatt imot av det unge kritiske publikum.

- Utrolig kult å bli nominert men også å vinne Mk awards i tillegg. Vi brukte mye "action scener" i filmen, det var svært lite som var planlagt fra begynnelsen. Det eneste vi planla var det med bilvaskinga i starten av filmen. Etter det så tok vi bare med oss kamera på forskjellige events og filma mye av det morsomme som skjedde spontant. I filmen ble det brukt mye slowmotion teknikk fordi vi likte det veldig godt og det ga et bra resultat. Skal man lage en god film handler det om å lage det folk er interessert i og vil se, sa sebastian 3MK.