Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Heikki Holmås på besøk

Heikki Holmås på besøk

Utviklingsminister Heikki Holmås besøkte Byåsen videregående skole mandag for å snakke om utviklingsarbeid og nytten av jobben elvene gjør på Operasjon Dagsverk.

Rektor introduserer Heikki Holmås for elever i auditoriet
Rektor Geir Vikan ønsket utviklingsministeren velkommen til skolen.

Utviklingsminister Heikki Holmås og powerpoint om en urettferdig verden
Heikki Holmås fortalte om en urettferdig verden, og viste eksempler på hvordan vi kan hjelpe andre fattige land til å få til en god utvikling og bedre levestandard for alle.

Heikki Holmås snakker om støtte til fattige
Holmås fortalte mye om utviklingsprosjektet i Nepal hvor det blant annet er et mål at kasteløs og undertrykket ungdom skal få muligheter til utvikle kunnskap og ferdigheter. Midlene fra OD-dagen 2012 vil gå til dette prosjektet: (http://www.od.no/_rets_prosjekt/Hva_skal_OD_2012_gj_re_/index.html)

Elever i auditoriet lytter til Heikki Holmås
Elevene lyttet til utviklingsministeren som viste stort engasjement i forhold til likestilling, og det å utgjevne forskjeller mellom fattig og rik.