Kreative Trøndelag
Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Samarbeid om utstilling

Samarbeid om utstilling

I september var medier og kommunikasjons-klassen sammen med forskerlinja på Mausundvær. Nå åpnes en utstilling på Vitenskapsmuseet for å presentere fiskeværet og arbeidet som forskerklassen utførte.

I starten av skoleåret dro medier og kommunikasjons-klassen sammen med forskerlinja til Mausundvær. Forskerklassen dro for å finne tungmetaller i havet og i fisken. MK var med for å dokumentere arbeidet og gjøre seg kjent med kystkulturen og menneskene som bor der. Nå åpner vi en utstilling på Vitenskapsmuseet for å presentere resultatet. Tema på utstillingen omfatter hvordan det er å bo på Mausundvær samt presentasjon av hva forskerlinjen fant ut. I hele høst har medie-klassen jobbet intenst med å ferdigstille produktene sine for til slutt sette dem sammen til en helhet.

 

Det var veldig spennende å være på Mausundvær. Vi har dokumentert alt av arbeid som forskerklassen har gjort, samtidig som vi har tatt film, bilder og lyd og blitt kjent med innbyggerne på øya. Vi har kost oss med arbeidet og ble godt kjent med kystkulturen de dagene vi var der. Vi gleder oss til å vise fram produktene våre i denne moderne multimedia-utstillingen.

 

Åpningen av utstillingen skjer den 15. Januar kl:17, og vi gleder oss!

 
Les mer: http://trdevents.no/event/26679/unge-forskere-moter-mausundvar.aspx

Les mer: http://www.ntnu.no/vitenskapsmuseet/unge-forskere-m-ter-mausund


Tekst: Julie Urstad og Erik Tomin EriksenUtskriftsvennlig versjon