Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Regionsmesterskapet i volleyball

Regionsmesterskapet i volleyball

12. november ble Regionsmesterskapet i volleyball for videregående skoler i  Sør-Trøndelag arrangert tradisjonen tro her på Byåsen. Årets mesterskap hadde stor påmelding med hele 18 lag fordelt på jente-, gutte- og miksklassen. Nivået har vært litt varierende de siste årene, men i år ser det ut for at dette har snudd. Alle lag ser ut til å ha trent godt, og nivået er blitt mye høyere.

Byåsen vgs hadde et lag med i alle klassene. Og vi gjorde det skarpt.

I jenteklassen ble det et skikkelig prestisjeoppgjør mellom to skoler med veldig mange aktive volleyballspillere. Over halve laget fra Byåsen vgs spiller på Nyborgs lag i seriespill, mens alle spillerne på Charlottenlund spiller på Vikåsen volleyball. Det ble et jevnt oppgjør, men Byåsens jenter greide å dra i land seiern til slutt.

Vinner i jenteklassen, Byåsen vgs

I gutteklassen var også Byåsen i finalen. Første sett vant Byåsen klart og det så ut som de skulle vinne andre sett greit også, men KVT greide så snu kampen og vinne andre sett med 26-24.  Siste sett ble også meget jevnt. Begge lag hadde matchball flere ganger, men til slutt greide Byåsens gutter å hale seieren i land med 16-14.

Vinner i gutteklassen, Byåsen vgs

Vi hadde også et sterkt mikslag, men det så ut som studens alvor hadde tatt dem, for de slet med å få til det gode spillet. Alle deres kamper var jevne, men de greide aldri å trekke det lengste strået.