Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Åpning av "nye" Trondheim Fagskole

Åpning av "nye" Trondheim Fagskole

Den 10. november 2016 var det offisiell åpning av Trondheim fagskoles nybygg, tilknyttet Byåsen videregående skole. Ca. 50 personer var samlet i de nye lokalene.

Leder av Opplæringskomiteen Hanne Moe Bjørnbet holdt åpningstale og utførte snorklippingen, på bildet under får hun hjelp av styreleder ved Trondheim fagskole Audun Otterstad (til venstre) og rektor ved Trondheim fagskole/Byåsen videregående skole Geir Vikan.

(Bilder: Lill Kathrin Island)

I tillegg til leder av Opplæringskomiteen sto følgende på talerlisten: Styreleder Audun Otterstad, studentrådsleder Mats Olaisen Holand, professor ved NTNU og representant for Norsk Kjøleteknisk Forening Armin Hafner, seniorrådgiver kompetanse ved Tine Organisasjonsutvikling Dag Rasmussen, bygge- og eiendomssjef STFK Rune Venås, Prosjektleder Næring ved Veidekke Eirik Moe og kontorleder ved Solem arkitektur Michelle Wright.

På bildet ser vi studentrådslederen holde sin tale, der han forteller at studentene er godt fornøyd med det nye bygget. Trolig det fineste fagskolebygget i Norge.

Her ser vi seniorrådgiver kompetanse ved Tine Organisasjonsutvikling Dag Rasmussen gratulere skolen med nytt flott bygg

Under åpningen ble det servert tapas samtidig som det ble tid til mingling. Maten og serveringen var det restaurant- og matfag avdelingen ved Byåsen videregående skole som stod for.

Til slutt fikk deltakerne en omvisning der de fikk se toppmoderne utstyr i et flott skolebygg.

Simulatorer der kommende dekks- og maskinoffiserer kan trene i et virkelighetsnært miljø. På bildet er det et skip som er på vei mot Gibraltarstredet.

Her forklarer en student hva det jobbes med på elektronikklaboratoriet.

Avdelingsleder Arne Brenden viser rundt på skolens treningsmeieri.

Takk til fotograf Lill Kathrin Island, elev ved vg3 Medier- og kommunikasjon, som har tatt alle bildene over.