Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nyhetsarkiv > Nyhetsarkiv 2010 > Videre til fylkesmønstringen i UKM

Videre til fylkesmønstringen i UKM

Lokalmønstringen til UKM i Trondheim ble arrangert 5-6 februar på ISAK. Årets storsatsing utenfor scenen var flerkameraproduksjon, fotografering og streaming, slik at UKM i Trondheim kunne oppleves utenfor storstua på ISAK. Vg2 MK hadde ansvaret for dette. I to dager fikk elevene prøvd seg med flerkameraproduksjon, livestreaming på nett og til storskjerm og oppgaven ble profft gjennomført av produksjonsteamet bra Byåsen vgs.

Fra v. Vegard Aune, Frode Johansen, Sandra Johansen, Ane Bermudez, Julia Danielsen og Mia Hanssen

Disse elevene fra Vg2 MK gikk videre til fylkesmønstringen på Ørlandet som arrangeres  12-14 mars.

Miljøfilmen "Supersandra, laget av Sandra Johansen, Julie Danielsen, Ane Bermudez, Merete Nesheim og Mia Hanssen. Tegneserien "The flying geek" av Vegard Aune, Thomas Espenes med bandet "Raptus" Oda M.S. Jenssen med gruppa "Mainnebein" og Frode Johansen med beatboxing.
-og vi ønsker de lykke til videre

Les artikkel om beatboxeren Frode her

Se flere bilder fra lokalmønstringen her

Les om redaksjon og produksjonsteamet her