Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nyhetsarkiv > Nyhetsarkiv 2010 > Vant fotokonkurranse

Vant fotokonkurranse

Foto: Håkon R. Thorvaldsen, 2mk

Vinnerbildet til Håkon R. Thorvaldsen

Håkon R. Thorvaldsen har vunnet i en nasjonal fotokonkurranse, og får i disse dager premie utdelt i Oslo.

Håkon R. Thorvaldsen er elev på andre året Medier og Kommunikasjon, og i starten av dette skoleåret deltok han og klassen hans på en fotokonkurranse arrangert av Chevron – et av verdens største oljeselskap. Bildene ble nominert i tre kategorier, “Mitt miljø”, “Naturens stemninger” og “Dyre- og planteliv”, hvor Håkon vant i kategorien “Mitt Miljø”. For det vinner han prisen “Hederlig omtale”, og torsdag denne uken mottar han prisen i Oslo.

Håkon sendte inn tre bidrag, og vant på det han syntes var best.

- Det er artig å bli lagt merke til, og det bildet som vant var også det jeg var mest fornøyd med. Likevel hadde jeg ikke forventa det, og det kom som en overraskelse, sier han beskjedent.

Chevron spanderer reise, overnatting på Grand Hotell og gallamiddag på vinnerne.

- Jeg må nok ha med dress, tenker jeg, sier Håkon som også takker klassekamerat Sindre Øren for å ha idéen til motivet.