Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nyhetsarkiv > Nyhetsarkiv 2010 > Storfint besøk!

Storfint besøk!

Skuespiller Hermann Sabado kommer på besøk torsdag 7. oktober sammen med skuespillerkollega Silje Storstein. De to spiller for tiden Romeo og Julie  i  Romeo og Julie på Trøndelag Teater.

Hermann Sabado ble nominert til årets mannlige skuespiller under årets Amanda. Kjent fra filmen Upperdog. Han har også spilt hovedrollen i Spring Awakening. Hermann er en av Norges mest ettertraktede skuespillere for tiden

Silje Storstein er mest kjent for hovedrollen i filmen Sofies Verden,  men har også spilt i andre filmer som Ikke naken.

Foto: GT Nergaard

De kommer til Byåsen vgs for å ha en times seanse med elevene, forhåpentligvis til stor inspirasjon for revygjengen og andre. De skal snakke litt om scenekunst, vise fram litt fra sitt skuespill og hjelpe elevene med øvelser.

Dette er et besøk relatert til revyen, men åpent for alle interesserte. Kanskje spennende for klasser som holder på med Romeo og Julie eller andre scenerelaterte ting. Møt opp om du er litt nysgjerrig, for å få en spennende og annerledes midttime. Torsdag 7. oktober i auditoriet. Klokken 11:25