Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nyhetsarkiv > Nyhetsarkiv 2010 > Kongen av Bastøy

Kongen av Bastøy

Magnus Langlete og Marius Holst

Fikk ekslusiv filmvisning sammen med Kristoffer Joner og Marius Holst.

Magnus Langlete som går 1.klasse på HS debuterer i år som skuespiller i den nye norske filmen Kongen av Bastøy som har premiere på kino 17. desember.
På torsdag 09.12.10 fikk hele 1.klasse på HS være med Magnus på en eksklusiv førpremiere hvor de også fikk møte regissør Marius Holst, Kristoffer Joner og Trond Nilssen som er Magnus’ motspillere i filmen.

Magnus spiller den vanskeligstilte gutten Ivar som kommer til Bastøy skolehjem i 1915. Holst, Nilssen og Joner skrøyt veldig av Magnus sine prestasjon i filmen, og beskrev han som utrolig ekte og flink til å uttrykke følelser, og at Magnus ga Ivar et fortrolig ansikt.

Holst, Joner, Nilssen og Langlete

Nilssen, Holst og Langlete

Magnus Langlete på rulleteksten

Tekst og foto: Vilde V. F. Bertheussen og Ingrid Balstad, 3MK.