Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nyhetsarkiv > Nyhetsarkiv 2010 > PetroChallenge

PetroChallenge

Konkurransen PetroChallenge arrangeres på Byåsen videregående 14. og 15. oktober. PetroChallenge er et simuleringsprogram der grupper på tre eller fire skal lete etter olje og gass. Ved hjelp av dette skal elevene få et inntrykk av hvordan oljeleting foregår. Elevene skal legge inn bud for konsesjoner, selge og kjøpe andeler fra hverandre og utføre prøveboringer for å bekrefte hvor mye olje de har funnet. Vinnerlaget er de som bekrefter størst mulige oljeverdier i forhold til de investeringene de har gjort.

Fjorårets vinnerlag i London

Konkurransen på Byåsen videregående er en av seks landsdelsfinaler og vil involvere lag fra flere skoler i Trøndelag. Det laget med høyest poengsum i Norge går videre til en internasjonal finale i London. Vinnerne i 2009/2010 kom fra Byåsen videregående skole.

Påmeldingsfristen for elever på Byåsen videregående er 14. september på mail til

Interesserte elever kan møte i det store auditoriet i midttimen torsdag 9. september for mer informasjon eller se inforom på fronter.

Kontaktperson: Frank-Thomas Stormo
Avdeling: ST