Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nyhetsarkiv > Nyhetsarkiv 2010 > Fylkesmesse ungt entreprenørskap

Fylkesmesse ungt entreprenørskap

Tekst: Nils Næss og Henrik Blindheim Lein

Da er fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Sør-Trøndelag over.

Ungt Entreprenørskap inviterte til Fylkesmesse og fest for ungdomsbedrifter 2010. Den magiske datoen var 11.mars på solsiden kjøpesenter. Fylkesmessa er et høydepunkt for UB-året, hvor ungdomsbedrifter kan treffe hverandre og forhåpentligvis lære litt. Over 70 bedrifter og 600 elever kom for å vise fram de produktene de har jobbet med hele året og for å delta i konkurranser i ulike kategorier, som beste logo, beste produkt, beste reklamefilm, beste selger eller regnskapspris og mange flere. Fra Byåsen er vi stolte av å ha stilt med fire bedrifter i konkurransen.

Handy Bag UB, som drives av Sara Ose Dybdahl, Pia Katrine Moen og Thyra Frey Neerland 2ST, vant 3. pris for beste logo.

Hendig Hjelp UB som drives av elevene Jon Mejdell Bjerland, Martin Nilsskog og Jørgen Hem Toftevaag 2ST, vant 3. pris for mesterbrevprisen og 1. pris for største verdiskapingspotensial.

Hendig Hjelp UB skal også delta i NM for ungdomsbedrifter i Oslo 29. og 30. april 2010.

Vi takker alle for en formidabel innsats!