Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nominert til Amandus for beste dokumentar

Nominert til Amandus for beste dokumentar

Johannes Forsberg og Mathias Olsen fra vg2 MK er nominert til Amandus for beste dokumentarfilm.

De har laget filmen «Dokumentar fra Mausund 2013» Elevene fra forskerklassen ved Byåsen vgs gjennomførte et forskningsprosjekt der de skulle finne ut om det var spor av miljøgifter i krabbe, torsk og kveite utenfor Mausund. Vg2 MK var med på turen for å dokumentere arbeidet deres visuelt. Johannes og Mathias laget da en dokumentar som presenterte hele prosjektet, forskningen og forskningsresultatene fra turen.

Du kan se filmen her: http://www.youtube.com/watch?v=AtOh5CvyafE

Fra v/ Johannes Forsberg og Mathias Olsen fra 2MK

Amandusfestivalen er Norges største filmfestival for ungdom og her konkurrerer deltakere fra hele landet om å vinne den gjeve prisen i sin kategori. Johannes og Mathias gleder seg til å reise til Lillehammer til festivalen som går av stabelen 8-10 april. Byåsen vgs stakk av med seieren for beste dokumentarfilm i fjor også, så de har litt å leve opp til. Vi krysser fingrene!