Kreative Trøndelag
Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Nominert til Amandus

Nominert til Amandus

 

Christine og Sebastian fra 3MK er nominert til Amandus med dokumentarfilmen ”Som alle andre”. Amandusfestivalen er Norges største filmfestival for ungdom og her konkurrerer deltakere fra hele landet om å vinne den gjeve prisen i sin kategori.

Publikumsprisen:
Du kan hjelpe dine skolekamerater med å vinne pulikumsprisen ved å stemme på filmen deres her: http://p3.no/filmpolitiet/2013/03/som-alle-andre/

Filmen kan du ser her:

"Som alle andre" er en dokumentar om Daniel, han har autisme. Autisme innebærer at man har en annen måte å tenke, forstå og oppfatte omverdenen på. Denne dokumentaren skal vise at selv om man er litt annerledes, betyr det ikke at man ikke passer inn eller ikke kan gjøre det alle andre gjør. (Alle tilfeller av autisme er forskjellig. Daniels adferd er et resultat av trening, tilrettelegging, tilpassing, faste rutiner og samarbeid.)

Christine og Sebastian gleder seg til å reise ned til festivalen som avholdes på Lillehammer 19. 23. mars. Christine ser på selve nominasjonen som en seier og håper at de kan gå helt til topps, noe Sebastian har god tro på at de kan klare.

Med ”Som alle andre” er Christine og Sebastian en av tre nominerte i kategorien dokumentarfilm. Under festivalen konkurreres det også i sjangrene fiksjonsfilm, animasjonsfilm, musikkvideo, ekstremsportvideo, juniorprisen og manusprisen


Utskriftsvennlig versjon