Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Mk awards 2013

Mk awards 2013

MK awards avholdes onsdag 19.juni kl 10:30 i Auditoriet på Byåsen videregående skole

Programledere mk awards
Programlederne Andrea og Nils er klare for MK awards

Hvert år ved Byåsen videregående skole samles elevene for å avgjøre årets beste produkter fra programområdet medier og kommunikasjon.

MK awards er basert på arbeidet elevene har gjort gjennom et helt skoleår. Like før skoleslutt blir hele skolen invitert for å ta flere felles avgjørelser om hvem som har laget det beste medieproduktet. De nominerte innslagene blir vist frem i auditoriet. Som i alle år er det en MK jury som bestemmer hvem som blir nominert, alle MK-produkter kan bli nominerte. I år blir det kåring av forskjellige sjangre som foto, film, grafisk, DS, manus, beste kvinnelige skuespiller og beste mannlige skuespiller. Vinnerne av MK awards får heder og ære og et diplom. Det er også muligheter for at det blir en ukjent pris.

Velkommen skal dere alle være!