Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > MOT til å glede dag på Byåsen vgs

MOT til å glede dag på Byåsen vgs

MOT til å glede-dagen ved Byåsen videregående skole ble markert med 1000 muffins, sang og enkle glede-hverandre-aktiviteter.

Elevrådet på Byåsen vg skole arrangerdte 23. 11 MOT til å glede-dagen, en aktivitet som alle MOT-skoler tilbyr. Byåsen videregående er den andre vidergående skolen i STFK som deltar i MOT.

Elevene  ble de møtt av fakler ute på gårdsplassen, og inne i sentralhallen var det dempet belysning, talglys og MOT-sangen.

MOT-elevene, dvs Ungdom Med MOT og Signalbærerne, sto i sine MOT-klær og ønsket velkommen til en ny skoledag sammen med skolens MOT-informatører.

I langfri var det en fellesmarkering i kantina. Maren og Malin sørget for en flott liten minikonsert, og Martine (MOT-elev) snakka om MOT og om MOT til å glede-dagen.

Det mest øynefallende av alt var alle de 1000 MOT muffinsene som RM hadde laget, de lyste opp hele kantina denne dagen.

MOT sin visjon er å skape et varmere og tryggere miljø, og med dette tiltaket hadde elevrådet at tenkt å skape glede med enkle midler!