Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Vinnere fra MK

Vinnere fra MK

Vinnerne fra Byåsen vgs
Vinnere fra Byåsen vgs: Thomas, Emil, Stine, Benjamin, Joachim og Mari (ikke til stedet på bildet) fra 2MK1/2

Den 21.mars 2013 arrangerte elever fra Tiller vgs en MK-festival for alle vg2 elever på medier og kommunikasjon i fylket. MK-festivalen er en filmfestival hvor elever på de forskjellige skolene i Sør-Trøndelag får vist frem sine beste filmproduksjoner fra skoleåret.

Filmfestivalen foregikk på Rockheim hvor det ble delt ut 5 priser. Elevene fra Byåsen vgs stakk av med i alt 3 av disse. Emil, Stine, Benjamin, Joachim og Mari fra 2MK1/2 fikk to priser, en for beste idé og en for beste film med animasjonen "Ørneredet".  I tillegg fikk Thomas pris for beste lyd i sin "TINE Mana reklame".

"Vi må lage en ny animasjon" var første kommentaren til Stine etter seieren. "Sjokka" kom det deretter fra Emil, som også syntes det var artig å vinne en slik konkurranse. Thomas var overrasket over seieren på lyd, men det var ikke mindre moro av den grunn. Alle kunne juble over påskeegg og filmer fra premiebordet i tillegg til heder og ære.

publikum
Elever i salen på Rockheim

Dette er første året MK-festivalen avholdes, men det er håp om en årlig festival hvor de forskjellige skolene med MK-linje i Sør-Trøndelag bytter på rollen som festivalplanleggere.

"Ørneredet" ble kåret til beste film under filmfestivalen på Rockheim

Thomas Bakken Moe fikk prisen for beste lyd med reklamefilmen "Tine Mana"