Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Litt av en opplevelse!

Litt av en opplevelse!

Også i år har elever fra Byåsen vgs, helse og oppvekstfag, bidratt i avviklingen av Peder Morset lekene. Peder Morset lekene er et skirenn som arrangeres årlig av folkehøgskolen Peder Morset, med deltakere fra hele landet.

vinnere på pallenVinnere på seierspallen

30 av elevene ved HS vg1 og vg2 deltok som hjelpere i arrangementet. Elevene fra helse- og oppvekst hjalp til som løypemannskap, heiagjeng, serveringshjelp under festmiddag, under premieutdelingen og ikke minst med underholdning og sosialt samvær.

Skirennet

Innendørs pause med energipåfyll

festmiddag

Tobias Sæternes i 1 hs 6 forteller «at det var en opplevelse. Det er spesielt å dra på tur med lærere og klassekamerater, det gjør noe med samholdet».

Thomas Kilsand fra 1 hs 7 er helt ening, og sier at «vi får mye ansvar på en slik tur. Lærerne må stole på oss elever og at vi gjøre arbeidet, og vi får tillit fra lærerne. Kjempeartig tur dette!»

På spørsmål om hva som gjorde mest inntrykk svarer Tobias og Thomas at «det var all nærkontakten og klemmingen - aldri har vi sett så mange glade skiløpere! Og innsatsen til deltakerne under skirennet gjorde skikkelig inntrykk på oss».