Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Internasjonalt besøk

Internasjonalt besøk

I forrige uke var det internasjonalt besøk på Byåsen videregående skole. Pedagogisk bruk av IKT stod på prgrammet, og ansatte fra samarbeidsskoler i Tyskland, Spania og Tsjekkia kom for å se på hvordan vi jobber her på Byåsen.

ansatte og gjester i restaurant meteorenGjestene ble tatt med til restaurant meteoren for en bedre lunsj

Besøket er en del av et internasjonalt samarbeid med økonomisk støtte fra Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU). Gjennom programmet "Leonardo da Vinci" får de forskjellige samarbeidslandene reisestøtte slik at de kan dra på besøk for å se og lære av hverandre.

elever, ansatte og besøkende i restaurant meteorenElever fra språkfag på ST var med for å fortelle gjestene om skolen og byen

I år var det fokus på pedagogisk bruk av IKT, og gjestene lærte mye om hvordan vi jobber med dette her på Bysen videregående. I tillegg var vi opptatt av det sosiale, som er viktig for å få til et godt samarbeid, sier Ørjan Aashagen (lærer på Medier og Kommunikasjon). Han mener besøket i år var svært vellykket.

servering av lunsjNydelig lakserett fra Restaurant- og matfag

gjestene har det hyggelig på lunsjenGjestene koser seg mens de venter på maten