Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Innovasjonscamp på HO

Innovasjonscamp på HO

03 februar arrangerte HO avdelingen innovasjonscamp på vg2 i samarbeid med bedrifter i nærmiljøet og opplæringskontoret for HO fag.

Elevene fikk virkelige oppdrag fra både sykehjem, barnehager og SFO. Under innovasjonscampen hadde elevene oppfølging og veiledning av lærlinger i bedrift.

Juryene besto av representanter fra opplæringskontoret, bedrift (oppdragsgiver) og lærlinger. De gruppene med beste svar på oppdrag ble belønnet med kinobilletter.

Juryene i arbeid:

Juryen for barne- og ungdomsarbeiderfaget besto av Kirsti Talmo, Opplæringskontoret, Heidi Dreyer Pedersen, Byåsen SFO, Andrea Næbb, lærling Trondheim kommune og Anne Helene Lein, Tusseskogen Barnehage

Juryen for helsearbeiderfaget besto av Wanja Frydenlund, Munkvoll sykehjem, Veronica Lydersen, Ilsvika Sykehjem, Joakim Holmberg, Menn i helse, Helene Bangsund, lærling Trondheim kommune og Jorunn Mørch Aasan Opllæringskontoret.

Her følger glimt fra dagen.