Kreative Trøndelag
Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > HO, RBK og pensjonistforbundet

HO, RBK og pensjonistforbundetForan fjorårets siste hjemmekamp i Eliteserien, hvor Rosenborg skulle motta gullmedaljene og løfte Seriemesterpokalen, inviterte RBK en skoleklasse fra Byåsen videregående skole og tjuefem medlemmer av Pensjonistforbundet på kamp.

Hensikten med tiltaket var å bringe generasjonene nærmere hverandre gjennom deres felles interesse for fotball og Rosenborg, forteller prosjektleder Mali Myren. 

- Jeg synes det er kjempefint å kunne samle ungdommer og eldre gjennom et slikt prosjekt sånn at man får visket ut forskjellene på det å være gammel og det å være ung, for det er egentlig mye av det som er veldig likt. 

Det ble en stor dag for alle inviterte, som først ble fraktet til Lerkendal i RBK-bussen, før pizzabuffet og gjennomføring av aktiviteter planlagt av elever fra 1ho2 og 1ho5. Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye var også tilstede og delte siste nytt fra garderoben før kamp. I tillegg hadde arrangørene en liten musikalsk overraskelse, i form av Petter Wavold som tok med gitaren og løftet stemningen til der den skulle være før kamp. 

Fylkesleder i Pensjonistforbundet, Anne Nordskag forteller at det ble foretatt loddtrekning blant forbundets medlemmer som ønsket å delta. Den store interessen varmer henne. 

Kampen, selve hovedattraksjonen, sto også i stil. Rosenborg gjorde jobben og slo Viking 2-0 i serieavslutningen på hjemmebane, og mottok gullet med påfølgende jubel og fyrverkeri. 

Du kan se video og flere bilder fra arrangementet på Rosenborg ballklubb sine hjemmesider ved å klikke her.


Utskriftsvennlig versjon