Kreative Trøndelag
Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Gull og Sølv til Snorre og Julie på 2MK

Gull og Sølv til Snorre og Julie på 2MK

 

Det ble gull og sølv til Snorre Wagø Solem og Julie Langeland Urstad fra 2MK i skolekonkurransen i mediegrafikerfaget. Den ble arrangert under Yrkes NM i Trondheim 29. og 30. oktober.

 -Dette var det kjempeartig å være med på sier Snorre. - Oppgavene vi fikk var utfordrende, men gjennomførbar. Første dagen skulle de lage en plakat. Utformingen måtte bære preg av kvalitet og standard uten å være kjedelig. Andre dag gikk med til å lage en brosjyre på 8 sider fra samme oppdragsgiver.

- Oppgaven blir veldig realistisk når vi vet at det står en reell kunde bak, sier Julie
Kunden var «Villa Lofoten» et filmproduksjonsselskap som har en kulturell inngang på virksomheten sin. De bidrar blant annet til at unge mennesker får realisert sine filmdrømmer.

Snorre sier at dette mesterskapet har åpnet øynene hans for mediegrafikerfaget og at lærlingeløpet nå er noe han seriøst vurderer.  – Hvis elevene som nå går på vg1 får samme tilbudet om å delta neste år må de ikke nøle med å si ja, sier Julie, da dette var en verdifull og lærerik erfaring å få med seg.


Fra v/ Julie Langeland Urstad Byåsen.vgs Julia Lindseth, Charlottenlund vgs og Snorre Wågø Solem, Byåsen vgs

Det var 8 deltakere i konkurransen. Snorre fikk gullmedalje og 1 500 kr i pengepremie. Julie delte sølvmedaljen med Julia Lindseth fra Charlottenlund vgs. De fikk en pengepremie på 500 kr. hver.


Fylkesordfører Tore O. Sandvik sto for premieutdelingen

-og vi gratulerer!

Mer om YrkesNM kan du lese her: Stor suksess for YrkesNM


Utskriftsvennlig versjon