Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Fylkesmesterskapet i Volleyball

Fylkesmesterskapet i Volleyball

Sin vane tro gjorde Byåsen det sterkt i KM i volleyball for vgs. Som i fjor og mange år før vant Byåsen vgs både jente- og gutteklassen. Jentelaget hadde ikke helt samme driven på treningssiden som i fjor. Så å si uten trening, men på rutinen, tok de en klar seier i sin klasse.

Guttelaget har trent god i hele høst, og det fikk vi se i turneringen. Det var mange bra lag i deres klasse, men de gikk lett videre til finale. I finalen møte de et sterkt lag fra Fredly folkehøgskole, men her viste guttene at årets lag kanskje er det beste noen sinne. Slo Fredly greit 2-0.

Andrelaget til Byåsen i gutteklassen gjorde det også sterkt. Etter en veldig jevn bronsefinale, greide de å dra seierne hjem og blir nr. 3.

På vinnerlagene var:

Gutter: Christian Tøfte, Robin Dammen, Petter Johannessen, Leander Grøttum, Trygve Leikvam, Vebjørn Lian, Håkon Oen,Jørgen Wiggen.

Jenter: Andrea Brækken, Ina Leonhardsen, Tiril Amundsen, Frida V. Tiller, Oda Tingstad, Christine Warancov, Marte Sunde, Mia Landsem, Nora Høyem Olsen.