Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > FN-dagen

FN-dagen

FN dagen er internasjonal og markeres 24.oktober hvert år. Elevene i klasse 3MK ved Byåsen VGS utførte i år et oppdrag for FN Sambandet i Trondheim. De delte ut kaffe til folk i gata og ønsket til lykke med dagen.

De forente nasjoner (FN) er en internasjonal organisasjon som tilrettelegger for samarbeid innen internasjonal rett, internasjonal sikkerhet, økonomisk utvikling, sosial fremgang, menneskerettigheter, og oppnåelse av fred i verden. FN har i dag 193 medlemsland og FN er et forum hvor disse kan si sine meninger om verdens utvikling.

Elevene i 3MK oppfordrer alle til å finne ut mer om FNs arbeid ved å ta en titt på nettstedet:  www.fn.no

Thomas Bakken Moe i 3 MK har tatt disse bildene fra markering av FN dagen 24.oktober i Munkegata i byen.

Under følger bilder tatt av Aleksander Fremstad Askim i 3MK.