Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Det gleder unge og eldre å være sammen

Det gleder unge og eldre å være sammen

Det sa en av våre elever etter å ha arbeidet ved Munkvoll sykehjem en hel dag.

17 juni tok vg2 helsearbeiderfag  over driften ved Munkvoll sykehjem. Personalet fikk tid og rom for andre aktiviteter, og våre vg2 elever fikk virkelig prøvd seg på «ordentlige» arbeidsoppgaver.

Dette er noen av elevenes tilbakemeldinger:

« Jeg synes det har vært gøy å få være på en sånn anledning for å se hvor mye vi husker og greier selv.»

«En skikkelig annerledes skoledag»

«Synes det har vært lærerikt å være så selvstendig!»

«Utrolig hyggelig og lærerikt! Stortrives her!»

« Synes det har vært en grei dag og arbeidsfordelingen har vært bra.»

«Jeg synes sykehjemovertagelse var veldig lærerikt, men også litt utfordrende. Det ble mange koselige stunder og vi ble godt kjent med pasientene.»

Og hva sier lærerne Gerd og Stine?

«Fantastisk å få ta over sykehjemmet med elevene- de lærer så mye når vi er ute av klasserommet, og som lærer får jeg tid og anledning til å observere hva elevene egentlig har lært. Dette er en av høydepunktene i løpet av året.  Denne gjengen har vært super- ansvarsbevisste, lærevillige og særdeles positive! Dette stod til toppkarakter.»