Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Bygger tog med Europa

Bygger tog med Europa

Byåsen videregående skole i Trondheim er med i EUs største skoleprosjekt. Sammen med elever fra 24 andre skoler i 23 forskjellige land skal Byåsenelever bygge et elektrisk modelltog hvor hver vogn symboliserer noe fra hvert land og hver skole.

Hanne Skauge Garnvik, Lena Mari Roos Skjervold, Sivert Aune, Joakim Grønning, Anette Yttereng og Stig Mårstad reiste i slutten av januar på et prosjektmøte i Østerike. Under kan du se en reporasje fra Østerisk tv der Hanne Skauge Garnvik ble intervjuet om prosjektet.

Se Hanne Skauge Garnvik fra 3ST i et Tv innslag fra Østeriske nyheter på lørdag, klikk på bildet

Les også artikkelen på Trøndelags Europakontor sine hjemmeside, klikk på bildet

Her kan du lese en tidligere artikkel fra Byåsen vgs sin hjemmeside om prosjektet: