Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > BYÅSENREVYEN 2017 - RUSSEREVOLUSJONEN

BYÅSENREVYEN 2017 - RUSSEREVOLUSJONEN

21. og 22. april kunne russen presentere årets russerevy, "Russerevolusjonen", i skolens aula. Revyen fortalte historien om russepresident Dina og russens kamp mot den nye fraværsregelen.

Russetiden nærmer seg. Byåsens røde og blå teller ned til vårens vakreste eventyr. Dette skal bli "den beste russetiden, ever".

I Oslo kaller Erna Solberg og Siv Jensen kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inn på teppet. Frafallet i skolen koster samfunnet 7,5 milliarder i året. Røe Isaksen får i oppgave å ordne opp. Han innfører den nye fraværsregelen.

Russen ved Byåsen videregående skole med russepresident Dina Røset Evjen i spissen tar opp kampen. Lite vet de at kunnskapsministeren har flere triks i ermet…

Revysjefene Eline Strand Illøkken, Synne Berg Farstad og Gunhild Roel lovte før premieren en revy stappfull av musikk, sang, dans, spenning og masse herlig humor. "Russerevolusjonen" skulle bli "den beste russerevyen, ever".

Det ser ut som at de klarte det. Tilbakemeldingene fra publikum har vært særdeles positive.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen gir lærerne et nytt verktøy i kampen mot fravær: appen FraværGO.

Kunnskapsministeren legger skumle planer for å få slutt på fravær.

Jens kan presentere den nye eleven Sebastian, gutten alle jenter drømmer om.

Elevene skal forsøke å stjele fraværGOballer fra lærerværelset. En av guttene kler seg ut som busk, hvilket er en god idé, helt til en lærer bruker «busken» som sykkelstativ.

Det musikalske sjekkekurset «Så tar du hennes rose».

Hva hadde en sceneforestilling vært uten scenearbeidere?

Det går hardt for seg når russ fra to skoler møtes.

Legevisitt er ingen spøk når man har pådratt seg klamydia.

Russepresident Dina leder an i kampen mot fraværsgrensa.

Russen klarte det! Fraværsregelen er borte!