Byåsen VGS > Om oss > Aktuelt > Åpning av EMU

Åpning av EMU

Endelig, etter en lang planleggingsperiode, åpnet EMU 15 oktober. EMU er et samarbeidsprosjekt mellom Byåsen frivilligsentral, Byåsen vgs og Trondheim kommune v/ Ressurssenter for demens.

EMU vekker oppsikt, og TV- adressa var på plass under åpningen. Her tar Sigrid Grøtte, Mona Fjærem og elever imot TV-Adressas utsendte.

EMU – eldre møter unge – er et annerledes treff- og aktivitetssenter for hjemmeboende eldre. Aktivitetssenteret holder til ved helse- og oppvekstavdelingen v/ Byåsen vgs og drives av Byåsen frivilligsentral i tett samarbeid med helse- og oppvekstavdelingen og Trondheim kommune. Aktivitetssenteret har fysisk aktivitet i fokus, og dagene ved EMU vil benyttes til markaturer, vedsjau, hobbyvirksomhet, matlaging mv – sammen med elevene på HO.

Link til reportasje i TV-Adressa:

Her følger glimt fra åpningsdagen:

Rektor Geir Vikan sto for den offisielle snorklippingen.

Det var god stemning rundt bordene!

Sunniva, Julie og Silje fra HO3 sang og spilte piano

Elevene i 1HO3 hadde laget fingermat

Undervegs ble det salsakurs

Konferansier var Maria Fra frivilligsentralen