Byåsen VGS > Om oss

Om oss

Byåsen videregående skole er en ny og moderne skole. Den tilbyr opplæring innen utdanningsprogrammene for studiespesialisering, helse- og sosialfag, restaurant- og matfag, medier og kommunikasjon og teknikk og industriell produksjon. Skolen har et fagskoletilbud for bilfag og en egen avdeling for særskilt tilrettelagt opplæring. Skolen driver også et ressurssenter med oppdragsundervisning. Skolen har ca. 1050 elever.

Byåsen videregående skole skal være i en kontinuerlig utviklingsprosess for å kunne tilby en opplæring som tilfredsstiller elevenes, arbeidslivets og høyskolenes/universitetenes forventninger og behov. Satsingsområdene er fagligpedagogisk utviklingsarbeid, tilrettelagt opplæring, vurdering og ny organisering av skolehverdagen. Skolen har et utstrakt samarbeid/partnerskap med arbeidslivet.