Byåsen VGS > For elever > Ressursside IKT

Ressursside IKT

Byåsen vgs vil at alle elever skal oppnå gode digitale ferdigheter. Disse nettsidene er laget for å gi en oversikt kompetansområder, og for å inspirere til å ta i bruk digitale verktøy i opplæringen. Her vil du finne gode tips stoff i forhold til programvareopplæring, presentasjoner, nettvett, digital mobbing etc.

Definisjon på digital kompetanse:
Digital kompetanse er ferdigheter, kunnskaper, kreativitet og holdninger som alle trenger for å kunne bruke digitale medier for læring og mestring i kunnskapssamfunnet.

Utdanningsdirektoratet har laget et nytt rammeverk for de grunnleggende ferdighetene. Vi har tatt utgangspunkt i de fire kompetanseområdene som beskrives i rammeverket på disse sidene Du kan laste ned rammeverket for de grunnleggende ferdighetene her.

Kompetansemråder:

Elevene skal kunne tilegne og behandle

Elevene skal kunne produsere og bearbeide

Elevene skal kunne kommunisere

Elevene skal inneha digital dømmekraft

Creative Commons-lisens
Dette verk er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Unported lisens.