Kreative Trøndelag
Byåsen VGS > Aktiviteter > Internasjonalisering > Nyheter internasjonalisering

Nyheter internasjonalisering


NYTT ERASMUS+ PROSJEKT I SPRÅKSEKSJONEN

Engelskseksjonen har i 2015 jobbet fram et prosjekt og fått tilsagn på en søknad i ERASMUS+, innenfor KA1 programmet. Prosjektet gjelder kompetanseheving for engelsklærere og totalt skal åtte lærere ut og reise på kurs i Storbritannia. Nå til våren skal fire lærere delta på til sammen to kurs ved «Lake School of English in Oxford».

Kursene har titlene: «Language, Life and Culture in the UK Today» og «Creative Teaching in the Secondary and Adult English Language Classroom”. Innholdet på begge kursene ser veldig spennende ut og kursstedet har fått gode omtaler av tidligere deltakere.

-> https://www.englishinoxford.com/ <-

Etter kursdeltakelse vil lærerne dele av sine erfaringer, metoder m.m. ervervet gjennom kurset, med de andre i språkseksjonen. Faglig påfyll, bruk av nye metoder og vinklinger i undervisningen vil videre komme elevene til gode. Engelsk er et viktig fag i dagens samfunn og vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på alle mulige måter. I tillegg til kursene i Oxford skal vi på en litteraturfestival og et kursopphold i enten Wales eller Skottland. Til sammen blir dette en bred kompetanseheving for språkseksjonen. Vi gleder oss til å ta fatt på prosjektet!


Utskriftsvennlig versjon